Kontorartikler

Kontorartikler

Kontorartikler

Kontorartikler

Kontorartikler

KontorMidt er en professionel og sikker leverandør til netop din virksomhed. Vi arbejder målrettet på at få din arbejdsdag til at fungere så let som mulig. Dette kommer den lettest til hvis alle dine arbejdsredskaber fungerer. Det er også vigtigt at dine kontorartikler er de helt rigtig, at kuglepennen er den du bedst kan bruge og brevordnerne har den rigtig størrelse og farve.

Fra vor lager i Ans By har vi den fysiske kapacitet til at kunne efterkomme kundernes ønsker fra dag til dag. Dette betyder en generelt hurtig leveringstid.

Dine bestillinger kan både ske via online-bestilling, men også gennem telefon, fax eller e-mail.

Ikke bare kontorartikler...
Udover kontorartikler fører vi også et bred sortiment til de tilstødende lokaler, såsom mødelokalet, køkkenet og toilettet. Som total-leverandør til dit firma, er det vigtigt at du kan få alt hvad der er nødvendigt for at dagligdagen kan gå let og elegant. Derfor fører vi et komplet sortiment i rengørings- og toiletartikler, ligesom vi naturligvis har alt til køkkenet. Det gælder både kaffe, køkkenruller og engangsservice.

Ønsker du at få priser på div. Kontorartikler er du meget velkommen til at ringe eller sende os en e-mail. Du kan også besøge vores webshop for at se udvalget af kontorartikler.

Bestil et katalog:
KontorMidt: 8687 0620